Menu Boeken

Campingregels

AANKOMST        vanaf 13:00 uur. Eerst melden bij de receptie.

VERTREK            voor 11:30 uur. Uw kampeerplek graag schoon en netjes achterlaten en alle haringen uit de grond meenemen. Bij privé sanitair graag de sleutel weer afgeven in de receptie of in de brievenbus achterlaten.

BETALING           Nadat u een boeking heeft gemaakt ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. Hierin staat aangegeven hoe en wanneer u  kunt betalen. Wilt u op een andere wijze betalen neem dan even per mail contact met ons op. Boekt u vlak voor aankomst dan kunt u bij aankomst contant of per pin betalen.

AUTO’S                Onze camping is autovrij. Auto’s zijn alleen bij aankomst en vertrek toegestaan op de camping. Er is een apart terrein voor het parkeren van de auto’s (zie plattegrond).

ELEKTRA            Uw campingplaats is voorzien van 6 ampère stroom (1.320 watt). Gebruik alleen camping apparaten, GEEN ovens, magnetrons, waterkokers van thuis aub. Valt de stroom uit kom dit dan melden bij de receptie.

AFVAL                  Uw afval kunt u in een afvalzak aanbieden in de grote zwarte container met rode deksel naast de parkeerplaats. Glas en oud papier graag apart aanbieden in de hiervoor bestemde containers. Het overige afval wordt bij het afvalverwerkingsbedrijf gescheiden. Deze container is niet voor grof afval!

HONDEN             Honden dienen op de camping te allen tijde aangelijnd te zijn en uitgelaten worden BUITEN het camping terrein. Niet in de bosjes op ons terrein.

WIFI                      Binnenkort is op de hele camping gratis wifi beschikbaar. Dit wordt momenteel geinstalleerd. Het wachtwoord hiervoor is: boerenkool

RECEPTIE           In de receptie kunt u zich melden bij aankomst. Daarnaast is hier een klein winkeltje (voor de vergeten boodschap), is hier ijsverkoop en hebben we op bepaalde tijden ons koffie en thee huis geopend. Verder vindt u hier een minibieb en een rek met folders (die u mee mag nemen).

De receptie is van maandag t/m zaterdag geopend van:

*10:00 tot 12:00 uur                                                        
*13:00 tot 15:30 uur                                                                 
*18:00 tot 20:30 uur                                                 
*zondags rusten wij uit en is de receptie gesloten 😊    
*in het voor en naseizoen hebben we op woensdag aangepaste tijden.

BEZOEK              Het kan zijn dat u bezoek ontvangt op de camping.

Dit kan en mag, bezoekers wel graag bij aankomst aanmelden. Bezoekers betalen het volgende dagtarief:

  • Volwassenen                 € 2 per persoon
  • Kinderen (t/m 18 jaar)   € 1 per persoon

TOILETGEBOUW het toiletgebouw bestaat uit 3 toiletten, 1 urinoir, 2 afwasplaatsen, 3 douches en 2 washokken. De familiedouche en 1 afwashok / wasruimte vindt u aan de achterzijde van het toiletgebouw.

U dient ook in het toiletgebouw 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Per ruimte mag maximaal 1 huishouden tegelijk verblijven.

VUIL WATER      afval water niet bij de watertappunten op het kampeerterrein storten maar in de buitenwaterbak bij het sanitair gebouw. Wij hebben GEEN loos put voor vuilwater van de campers. U kunt uw vuil water met emmers aanbieden bij het chemisch toilet.

WATER                (warm) water is gratis. Laten we er samen goed mee omgaan, dan kan dit zo blijven 😊.

EHBO                   Voor spoedgevallen is bij de receptie een verbandtrommel beschikbaar.

BRANDBLUSSER bij het toiletgebouw is een brandblusser (in de witte kast) beschikbaar. Alleen gebruiken bij noodgevallen, misbruik moet worden vergoed.

NACHTRUST      De nachtrust is tussen 23:00 en 7:30 uur. Het dient dan stil te zijn op ons terrein.

DIEREN               De dierenweide is overdag vrij toegankelijk (kinderen onder 8 jaar met volwassenen). Niet in de nachthokken / stal komen (ook niet op de hooischuur klimmen). De dieren mogen geaaid worden: niet optillen of opjagen. Voeren wordt verzorgd door de dierenverzorgers, niet zelf voeren. Zorg ervoor dat het hek goed dicht zit bij aankomst en vertrek.

De paardenwei en stal achter is privé terrein. Deze mag niet worden betreden.

BBQ                      BBQ-en mag bij uw kampeerplaats mits dit geen schade geeft aan het grasveld.

KAMPVUUR        Kampvuur mag op de daarvoor aangelegde kampvuurplaats. Kinderen onder de 16 jaar alleen met begeleiding! Zie verder de kampvuurregels bij de kampvuurplaats.

BALSPELEN       balspelen mogen alleen gespeeld worden op het sportveld, dus niet in en rondom de gebouwen of op de camping.

SKELTERS e.d.   Naast het familiehuis staan een aantal skelters, stepjes en trekkertjes. Deze mogen gratis gebruikt worden mits er NETJES mee om wordt gegaan. Na gebruik terug zetten onder de overkapping. Gaat er toch iets stuk kom dit dan even melden bij de receptie. Er mag niet worden gespeeld op de parkeerplaats!

VERZAMELPLAATS  Bij nood op de camping is de verzamelplaats op het parkeerterrein.

FIETS OPLAADPUNT  Naast het toiletgebouw is een overdekte fiets oplaadpunt. Hier kunt u uw E-bike opladen.      

WASMACHINE   Wilt u gebruik maken van de wasmachine of droger dan kunt u dit bij de receptie aanvragen. Kosten:

Wasmachine        € 5,00                                      Droger                  € 5,00 

VRIEZER             In de afwasruimte zit een vriezer. Deze kan beperkt gebruikt worden. De onderste lade is gereserveerd voor ons vakantiehuis.

MAGNETRON     In de afwasruimte is een magnetron. Deze mag gebruikt worden. Graag netjes achterlaten na gebruik!

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag over onze camping. het familiehuis, de verhuur en de mogelijkheden voor het vieren van een feestje. Leuk om van u te horen!

Daphne en Arjan Rietdijk