Menu Boeken

Arjan & Daphne stellen zich voor!

Wij heten u van harte welkom op de website van Camping BuitenGewoon. Toen we 5 jaar geleden camping de Alberdina Hoeve overnamen wisten we goed wat voor camping we wilden; een kleine, rustige familiecamping waar iedereen zich snel thuis zou voelen. Door de kleinschaligheid en een persoonlijke benadering hopen we een gastvrije, gemoedelijke sfeer te creëren waar iedereen zich fijn bij voelt. 

We hebben al veel enthousiaste vakantiegangers mogen begroeten op ons mooie plekje middenin Drenthe. Ook onze faciliteiten zijn kleinschalig en rustig zodat u echt kunt ontspannen en kunt genieten van het campingleven zoals wij vinden dat het ook hoort te zijn.

Wij leven en werken vanuit een christelijke achtergrond. Deze geloofsbeleving zult u ervaren als u bij ons te gast bent. Maar ook als u geen christelijke levensvisie hebt, bent u natuurlijk van harte welkom!  

Camping BuitenGewoon werkt samen met dagbesteding BuitenGewoon. Dit is een kleinschalige dagbesteding voor jong volwassenen  met een verstandelijke beperking. Deze jongeren ondersteunen ons in de werkzaamheden op de camping.

Camping BuitenGewoon in een notendop:

  1. Kleinschalige, familiecamping midden in de natuur van Drenthe
  2. Verblijf op een kampeerplaats, in het familiehuis of een verhuuraccommodatie
  3. Gezellige faciliteiten voor een gemoedelijke vakantie
  4. Neem je eigen paard mee op vakantie
  5. Gelegen aan de rand van het bos met op 300 meter een zwemplas
  6. Wandelen & fietsen door Nationaal Park Drentsche AA

Zien we je snel?

Arjan en Daphne Rietdijk

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag over onze camping. het familiehuis, de verhuur en de mogelijkheden voor het vieren van een feestje. Leuk om van u te horen!

Daphne en Arjan Rietdijk