Menu Boeken

Kampeerplaats

Alle 40 ruime kampeerplaatsen  op onze camping  zijn gelegen op mooie veldjes omgeven door groen. Om de camping zo natuurlijk en kindvriendelijk mogelijk te houden, zijn alle kampeerplaatsen autovrij. U kunt uw auto na het inrichten van uw plek op de parkeerplaats zetten. Hierdoor zijn de kampeervelden een heerlijke plek voor de kinderen om te spelen.

We hebben ook een aantal kampeerplaatsen die grenzen aan de paardenweide. Wilt u uw paard meenemen op vakantie dan kan dat op een van deze plekken.Van tevoren graag telefonisch contact hierover.

In drukke periodes kunnen we als camping extra kampeerplaatsen voor o.a. huifkarren creeeren rondom de paardenweide.

Onze kampeerplaatsen in het kort

  1. De camping is geopend vanaf 1 april tot en met 30 september 2022.
  2. Aankomst na 14.00 uur / vertrek voor 11.30 uur
  3. Alle plaatsen zijn inclusief 2 personen met tent, caravan, camper of huifkar, 6 ampère en warm water 
  4. Honden zijn toegestaan op de camping , buiten het terrein uit laten.
  5. Gratis WiFi
  6. De kampeervelden zijn natuurlijk van opzet. hierdoor kan de grootte van de kampeerplaatsen onderling enigszins verschillen.Kampeerplaats 12 , 3 en 4 zijn kleiner van opzet.
  7. U kunt met voorkeur een kampeerplaats boeken. Boekt u niet met voorkeur dan kan uw plaats tot op het moment van aankomst nog worden gewijzigd.
  8. Elektrische kachels zijn in de voortent niet toegestaan.

Terug naar overzicht

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag over onze camping. het familiehuis, de verhuur en de mogelijkheden voor het vieren van een feestje. Leuk om van u te horen!

Daphne en Arjan Rietdijk