Menu Boeken

Camping BuitenGewoon in een notendop!

Drenthe op z'n best

Ervaar Drenthe op z'n best tijdens uw vakantie op onze camping aan de rand van het dorp Schoonloo in het Nationaal Beek- en Esdorpen Landschap Drentse Aa! De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan een gastvrije plek waar u Buiten alle drukte om Gewoon tot rust kunt komen.  We heten u graag persoonlijk welkom op ons natuurrijke plekje aan de rand van een prachtig bos en op slechts 300 meter van een mooie recreatieplas. We hopen dat u zich snel thuis voelt zodat u kunt genieten van een ontspannen vakantie!

Tot snel in Drenthe!
Arjan en Daphne Rietdijk

Een gastvrije vakantie!

Op onze camping heeft u verschillende mogelijkheden om te overnachten. Voor uw eigen tent, caravan of camper hebben we ruime kampeerplaatsen op autovrije velden, voor een gezellige vakantie met vrienden of familie hebben we een 12 persoons familiehuis en voor de luxere kampeerders is er een huurcaravan en een ingerichte tent. 

Kampeerplaatsen Familiehuis Huurcaravan Ingerichte tent

Onze faciliteiten op een rij

 

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag over onze camping. het familiehuis, de verhuur en de mogelijkheden voor het vieren van een feestje. Leuk om van u te horen!

Daphne en Arjan Rietdijk